Floral print

12-04-2017

Alright guys! It’s time for some floral power! En dat komt goed uit, want het is lente. De hoogste tijd dus om de bloemetjes buiten te zetten. Figuurlijk dan hè, met awesome fashion. Maar dat had je waarschijnlijk al lang begrepen. In ieder geval mag een item met floral print dit seizoen niet in jouw personal fashion collection ontbreken. So let’s check this trend out.

De tijd dat alleen de ladies met een bloemenprintje rond konden lopen is al lang voorbij. Floral voor mannen is helemaal hot. En dat weten ze in Hollywood ook. Er zijn namelijk al meerdere celebs gespot met een cool floral print item. Tijd dus om jouw wardrobe een spring proof update te geven.

floral trend men
  1. Sweater zwart €29.99
  2. Sweater grijs €29.99
  3. T-shirt €19.99
  4. T-shirt €19.99
  5. Sweater wit €29.99

Wat denk je bijvoorbeeld van een opvallend T-shirt met een all over bloemenprint? Met dit item maak je echt een fashion statement. En het fijne is dat je dit shirt very easy kan combineren met je favoriete jeans en sporty sneakers. Binnen een paar tellen heb jij een outfit die perfect is voor een zomers feestje.

Nog niet overtuigd van een all over bloemenprintje? No problem! Naast deze tees hebben we namelijk ook een aantal toffe longsleeves met floral details op de mouwen. De rest van het shirt heeft een effen kleur, waardoor je ‘m goed kan dragen in combinatie met een ripped jeans of een casual chino. Dankzij de lange mouwen zijn de longsleeves heel fijn voor de wat koudere lentedagen.

Dus guys, jullie kunnen er niet meer omheen. Floral print it is. En let’s be honest, die bloemetjes zorgen wel voor een vrolijke, funky touch in je outfit. Check daarom snel onze awesome tees en longsleeves en scoor jouw favoriete item met een bloemenprintje. Like we have said, it’s time for some floral!

Share