White lace

15-06-2017

We love summer. En dat kunnen we niet vaak genoeg zeggen. Natuurlijk vanwege het zonnetje, de festivals en amazing fashion trends. Een goed voorbeeld daarvan is de white lace trend die we vandaag even in de spotlight zetten.

De white lace trend is perfect voor de zomer en heeft ook al veel fans in Hollywood. Het zal jou als echte fashionista dan ook niet verbazen dat er al veel celebs gespot zijn met een wit kanten fashion item. White items zijn dus helemaal hot. Van fashionable witte, kanten tops in verschillende fits and styles tot strakke rokken en bodies met een sexy touch. Je kan deze sophisticated items goed combineren met bijvoorbeeld een stoere denim of een top met een vrolijke kleur of print. Ook als je fan bent van girly jurkjes dan past de white lace trend helemaal bij jouw persoonlijke style.

Wil jij er, net als je favoriete celebs, zeker van zijn dat jouw wardrobe helemaal up to date is? Zorg er dan voor dat je snel een aantal coole white lace items in huis hebt. Let’s go shopping ladies!

White lace trend
  1. Bodystocking €19.99
  2. Jurk €34.99
  3. Kanten top €15.00
  4. Top €17.99
  5. Crop top €14.99
  6. Offshoulder top €15.00

Share