goforit

buy more,
save more

10% korting bij € 50,-
15% korting bij € 70,-
20% korting bij € 90,-


OP BIJNA ALLES!

*Niet geldig op lopende promoties en of outlet artikelen.

summer ready?
nieuwe shirts & tops

shop nu

Deze week nieuw binnen:

Money

partyanimals
opgelet!

shop nieuw vanaf 6,99

Meisjes kleding

Is het tijd voor nieuwe meisjeskleding? Yes! Daar word je natuurlijk blij van. Bij CoolCat is het aanbod enorm groot, dus sla snel je slag!

Veel keuze

Meisjes kunnen hun hart ophalen op de website van CoolCat. Er is namelijk een enorm aanbod in de leukste en hipste kleding voor meisjes. Van rokjes, jurkjes, jumpsuits tot playsuits, jeans en broeken. Online bij CoolCat vind je de mogelijkheid om in een klap een complete nieuwe outfit uit te zoeken. CoolCat loopt graag mee met de trends. Trendspotters kijken veel naar wat er te zien is on the streets en halen daar hun inspiratie uit. Zo weet je zeker dat jouw kleding helemaal fun is en past bij wat er op dit moment gedragen wordt.

Oneindig veel outfits

Jonge dametjes kunnen nogal eens selectief zijn in wat ze aan willen trekken. Dat mag ook! Daarom biedt CoolCat online genoeg outfits voor meisjes om altijd iets te vinden wat bij hen past. Ben jij gek op teksten en woordgrappen? CoolCat ook! Laat door een tekst op je shirt zien wat jij tof vindt. Vrolijke kleuren, toffe effecten en gekke snits zijn ook zeker kenmerkend voor de kleren van CoolCat. Als meisje kun je zeker een geslaagde outfit hier vinden.

Je kunt het zo gek niet bedenken

Korte rokjes, lange rokjes, midi-rokjes. Je kunt het zo gek niet bedenken of de rokjes vind je bij ons. Maar ook alle soorten tops zoals croptops, tanktops en T-shirts vind je online. Welk seizoen het ook is, we zorgen dat er altijd genoeg aanbod is van allerlei verschillende soorten items. Gekke prints, vrolijke kleurtjes en basic items maken de collectie van meisjeskleding compleet.

Wij weten wat er trendy is

CoolCat is hét merk voor meisjes omdat we weten wat er trendy is op het schoolplein en bij jouw sportclub! Meisjeskleding van CoolCat om deze redenen:

  • On top of trends
  • Goede kwaliteit
  • Veel keus