Over CoolCat

Het begon met de passie van één man: Roland Kahn. In 40 jaar tijd groeide CoolCat van één winkel in Amsterdam naar 110 winkels in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg en webshops in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Iedere maand heeft CoolCat een nieuwe en betaalbare collectie in de winkel gericht op jongeren van twaalf tot achttien jaar en kids van zes tot twaalf jaar.

We sell fun, fashion and trends @ better prices than other brands

CoolCat maakt de nieuwste fashion voor iedereen bereikbaar. De collectie die bij CoolCat in de winkels hangt, is grotendeels van eigen ontwerp. Deze wordt ontworpen door een jong team op het hoofdkantoor in Amsterdam. Onze collectie is altijd in beweging. We zitten bovenop trends. We kijken naar celebs en naar de catwalk. What’s hot In New York, Londen en Tokyo? What’s happening online? IF IT’S ON, WE ARE ON IT. We vullen onze fashion basics wekelijks aan met the latest trends. Zo kan iedereen met onze twee collecties - street & party - met de nieuwste look gespot worden voor een scherpe prijs. Dat betekent bij ons value voor money!

We are an excellent, inspiring and caring fashion company where it is a joy to work and shop

CoolCat is een aantrekkelijke werkgever met een zeer open cultuur, waar een grote diversiteit aan medewerkers zich thuis voelt. Dagelijks werken zo'n 1.500 mensen in de CoolCat winkels en hoofdkantoren. CoolCat is onderdeel van Coolinvestments. Coolinvestments heeft succesvolle modeketens voor specifieke doelgroepen met een aansluitend assortiment zoals MS Mode met grote maten damesmode, America Today met casual kleding voor guys en girls en Sapph met lingerie.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wil je meer weten over hoe de producten van CoolCat worden geproduceerd, wat CoolCat doet om veiligheid en arbeidsomstandigheden bij haar leveranciers te borgen en welke Goede Doelen worden gesteund? Klik hier