what can we do for you?

bestellen

<span>what can we do for you?</span> <h1>bestellen</h1>

Bestellen

 

ACCOUNT AANMAKEN

Bestel je vaker bij CoolCat? Maak dan een account aan!

 

CoolCat account aanmaken
Je kunt, nadat je een bestelling hebt gedaan, een account aanmaken op de bedankpagina. Je persoonlijke gegevens en woonadres worden dan opgeslagen. Het enige wat je hoeft te doen is een wachtwoord kiezen. De volgende keer dat je een bestelling doet, log je gewoon in. Het voordeel van een CoolCat account is dat je, je bestelling kunt volgen via de CoolCat site, en je kunt natuurlijk op de hoogte blijven van al onze aanbiedingen en acties via de nieuwsbrief.  

 

Inloggen op CoolCat account
Als je al een CoolCat account hebt, log dan in met je inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord).

 

ANNULEREN OF WIJZIGEN

Nadat wij je bestelling hebben ontvangen, krijg je via e-mail een orderbevestiging. Hierin staat een overzicht van alle bestelinformatie. Na de orderbevestiging kun je een bestelling niet meer annuleren of wijzigen. Wanneer je je bestelling binnen hebt kun je de order wel heel eenvoudig retourneren. Kijk op  https://www.coolcat.be/nl/ruilen-retouren voor meer informatie over ruilen en retourneren.

 

MEERDERE BESTELLINGEN

Heb je meerdere bestellingen op dezelfde dag geplaatst, dan moet je toch verzendkosten voor de verschillende orders betalen. De reden hiervoor is dat zodra wij een bestelling van jou hebben ontvangen, we direct aan de slag gaan met het verzamelen en verzenden. De orders komen apart binnen en dus kunnen we geen bestellingen samen verwerken. Je kunt zo vaak bestellen als je wilt bij CoolCat. We leveren zo lang de voorraad strekt, maar we hebben wel een maximum van 10 stuks per product om anderen ook de kans te geven die gave broek te kopen.