what can we do for you?

bezorgen & ophalen

<span>what can we do for you?</span> <h1>bezorgen & ophalen</h1>

bezorgen & ophalen

LEVERTIJD

Bestel je op maandag tot en met donderdag voor 15h, dan heb je je bestelling in de meeste gevallen de volgende dag al in huis. Je ontvangt een e-mail met track&trace code van DPD waarmee je je bestelling kan volgen. Kies je voor afhalen in een winkel, dan is de levertijd 1-2 werkdagen. Je krijgt een e-mail als jouw bestelling klaarligt.

 

BEZORGMETHODES

Gratis ophalen in een CoolCat winkel

Je kunt je bestelling gratis ophalen in de winkel. De winkel het dichtst bij jouw woonadres wordt als eerste geselecteerd en getoond. Je kunt ook zelf een andere winkel selecteren. Zodra je bestelling bij je gekozen Coolcat winkel is afgeleverd, ontvang je een e-mail dat je je pakketje op kan komen halen.

 

Afhalen - DPD Pickup parcelshop

Een DPD Pickup parcelshop het dichtst bij jouw woonadres wordt als eerste geselecteerd en getoond. Lukt het je niet om je bestelling op tijd op te halen, dan wordt je bestelling teruggestuurd en wordt het orderbedrag automatisch op je rekening gestort.

 

Thuisbezorgen

Je bestelling wordt bezorgd op het adres dat je hebt ingevuld bij jouw persoonlijke gegevens (factuuradres). Coolcat verzendt je bestelling met DPD.
DPD informeert je op voorhand per sms of e-mail over de dag van levering van je pakket. Komt die dag niet uit? Geen probleem, je kan je levering wijzigen (vb. naar een DPD Pickup parcelshop in de buurt, bij de buren...) of uitstellen. Op de dag zelf word je per e-mail of sms geinformeerd over het tijdvak van 1 uur waarin je pakket zal aankomen.
Wanneer je niet thuis bent wanneer de DPD chauffeur langskomt, wordt je pakket naar een DPD Pickup parcelshop in je buurt gebracht. De DPD chauffeur laat een mededeling in je brievenbus achter met vermelding van het adres van de DPD Pickup parcelshop en het tijdstip vanaf wanneer je het pakket kan ophalen. Je krijgt van DPD een e-mailbericht wanneer het pakket is aangekomen in de Pickup parcelshop. Neem je identiteitsbewijs mee wanneer je je pakket gaat afhalen. Je krijgt 7 dagen tijd om het op te halen, daarna wordt het terug naar de afzender gestuurd.

 

Ander afleveradres

Als je jouw bestelling ergens anders wilt laten leveren dan op je factuuradres, bijvoorbeeld wanneer het een cadeau is, selecteer dan ander adres en voer de gegevens voor dat adres in.

 

VERZENDKOSTEN

De verzendkosten zijn € 4,95 wanneer je een bestelling bij Coolcat plaatst. Wanneer je je bestelling in de winkel laat afleveren, betaal je geen verzendkosten. 

 

TRACK & TRACE

Je kunt je bestelling op verschillende manieren volgen:

 

Als je een account aangemaakt hebt via CoolCat
Log in op je eigen account op de CoolCat webshop. Hier kun je de historie en status van je bestellingen volgen.

Als je je bestelling thuis laat bezorgen via DPD of ophaalt bij een DPD Pickup parcelshop 
Op www.dpd.be kun je de status van je pakket nagaan. Om je pakket te kunnen volgen heb je een 14-cijferig pakketnummer nodig.

 

WAT ALS DE LEVERTIJD VERSTREKEN IS?

Heb je na 7 werkdagen nog steeds niets ontvangen? Neem dan contact op met de Klantenservice via https://www.CoolCat.be/nl/contact-opnemen