Denim short guide

Denim shorts for him & her

De denim short guide 2018 is here! Scoor de tofste fits bij CoolCat. Ben jij op zoek naar de perfecte denim short for the summer? Let us help you! Check nu welke fit het beste bij jou past and look hot, hot, hot.

Denim goals

Hi chicks! Jullie hebben onze denim fit guide al voorbij zien komen. Nu lanceren wij ook de denim short guide! CoolCat heeft de oplossing om snel en gemakkelijk de ideale fit te vinden. Ruil je lange jeans in voor some edgy denim shorts en shine all spring and summer. Ben jij fan van de high rise skinny jeans? Ga dan voor de Cara. Draag jij graag een classic short? Dan is de slim fit Roxy echt iets voor jou. Like to stand out? Ga dan voor de badass Bella dungaree. Maar er zijn nog veel meer fits die je zeker moet checken. There is a perfect denim short for everyone!

No bad days with a denim

Opgelet guys! CoolCat heeft de coolste denim shorts voor jou. We’ve got you! Met deze 6 stoere fits zit er voor iedereen iets tussen. Op zoek naar een stoere biker short? Ga dan voor de Mike. Liever een comfy but stylish short? Kies dan voor de jogger Brad. De verschillende wassingen maken de denim shorts helemaal af. Combineer je favoriete short met een printed tee en jij bent klaar voor de zwoele zomerdagen. Check it out!

SHORTS

Share