6x graphic T-shirts

05-10-2017

Guys! Listen up! Het is tijd om de bloemetjes buiten te zetten. Rozen om specifiek te zijn. Er is namelijk een nieuwe musthave for men die jullie absoluut niet mogen missen. Enig idee waar wij het over hebben? Nope? Over T-shirts met rozenprint voor mannen natuurlijk!

Misschien moet je even wennen aan de rozen. Maar items met flowers voor mannen zijn al langer helemaal hot. En dat geldt dus zeker voor deze stoere shirts met rozenprint. Je ziet dat deze trend in verschillende stijlen terugkomt. Zo is er dus altijd wel een shirt dat perfect bij jouw fashion style past. En dat vinden de echte fashion lovers natuurlijk hartstikke chill. Wat ook fijn is, is dat je deze eyecatcher super easy kan combineren. Draag jouw favoriete tee in combinatie met een coole jeans en een stylish vest of jasje voor een awesome look. In een paar tellen ben jij er klaar voor om de deur uit te gaan. Easy does it guys!

Kan jouw collectie tees wel een fashionable update gebruiken? Dan moet je zeker een T-shirt met rozenprint scoren. Dit is de musthave voor mannen van dit moment. En zeg nou zelf, bij een fashion minded guy mag een echte musthave niet ontbreken. So, go for it!

graphic shirt
  1. Mannen T-shirt bordeaux €19.99
  2. Mannen T-shirt zwart €17.99
  3. Mannen T-shirt snatched €19.99
  4. Mannen T-shirt 01 €19.99
  5. Mannen T-shirt zwart €17.99
  6. Mannen T-shirt zwart €17.99

Share