8x de mooiste bodies

03-11-2017

Musthave alert! Het is weer tijd voor een nieuwe musthave die absoluut niet in jouw fashionable wardrobe mag ontbreken. Deze keer hebben we er eentje voor de ladies. En eerlijk is eerlijk, deze musthave bodies wil je echt niet missen. Check ze zelf maar!

Als jij binnenkort een feestje op de planning hebt staan dan zijn onze musthave bodies de perfecte items voor jou. Met deze glamorous bodies kan je namelijk super easy een look samenstellen met een sexy touch. En daar zijn wij wel fan van! Omdat onze designers begrijpen dat iedere fashionista haar eigen unieke style heeft, zijn de bodies verkrijgbaar in verschillende fits and styles. Of je nou houdt van velvet, kant of mesh, in onze collectie vind je het allemaal. Combineer jouw favoriete body met een strakke, awesome skinny jeans of een girly rokje en een paar killer heels. Wedden dat jij er binnen een paar tellen sowieso stunning uitziet?! Wij weten dat wel zeker!

Dus, no more excuses fashionista’s! It’s time to get party ready darlings! Wacht niet te lang en zorg ervoor dat jij jouw nieuwe look voor het volgende fijne feestje snel in huis hebt. Be sure to have one of our musthave bodies!

bodies
  1. Dames velvet body bordeaux €24.99
  2. Dames kanten body zwart €19.99
  3. Dames kanten body groen €19.99
  4. Dames body rood €29.99
  5. Dames kanten body €24.99
  6. Dames velvet body grijs €19.99
  7. Dames body met mesh €19.99
  8. Dames body groen €29.99

Share