3 fits, 3 looks

10-10-2017

Ladies! Hebben jullie het ook zo koud? Wij missen de zon en de zomerse temperatuurtjes al een beetje. We troosten onszelf dan maar met het feit dat we een nieuwe musthave jacket mogen shoppen. En daarbij kijken wij af en toe stiekem naar de vele fashion influencers die er zijn. Daarom zetten we de coolste styles voor jou op een rijtje. Zo copy jij super easy de look van je favoriete influencer. It’s time to nail the look darlings!

#1 Puffer jacket

NAIL First up is deze awesome puffer jacket. Deze jas is niet alleen helemaal hot vanwege de fit, maar ook zeker vanwege de super fashionable rode kleur. Combineer de puffer jacket met een stylish black pants met coating en een classy zwarte top. Zo weet je zeker dat jij er helemaal on fleek uitziet.
 1. Dames puffer jacket €20.99
 2. Dames coated broek €29.99
 3. Dames longsleeve €17.99

#2 Fake fur jacket

NAIL Fake fur jackets zijn dit seizoen helemaal on trend. En tsja, dan mag zo’n fijne jas natuurlijk niet ontbreken in jouw personal fashion collection. Draag dit item in combinatie met een fashionable broek met leather look, een oversized witte blouse en een zwarte trui. Binnen no time heb jij een perfecte look voor als je lekker gaat chillen met vriendinnen.

 1. Dames fake fur jacket €59.99
 2. Dames high waist broek €24.99
 3. Dames trui €29.99
 4. Dames blouse €14.99

#3 Biker jacket

NAIL Houd jij echt van een stoere en coole look? Dan is de biker jacket echt iets voor jou! Dit item heeft een toffe leather look en is voorzien van awesome biker details. Voor een girly touch aan je outfit kan je deze jas goed combineren met een denim rokje en een fashionable tee met print. Leuk toch? Dat dachten wij nou ook. Tijd dus om jouw favoriete look te nailen!

 1. Dames biker jacket €59.99
 2. Dames bomber €49.99
 3. Dames T-shirt gestreept €19.99
 4. Dames sweater army €29.99
 5. Dames broek zwart €24.99

Share