For him and her

30-11-2017

Yehesss! Party season is almost here. En bij een party season horen natuurlijk ook party musthaves. So guess what? Die hebben wij voor jullie op een rijtje gezet. Zo weet jij zeker dat je stylish naar het volgende feestje kan gaan. You can thank us later!

De ladies kunnen tijdens het aankomende party seizoen absoluut niet zonder een paar glamorous bodies. Deze kan je super easy combineren met een strakke skinny jeans of een girly rokje. Ook onmisbaar zijn natuurlijk de little black dress en een classy top met lange mouwen. Zeker bij een mooi zwart jurkje kan je je favoriete killer heels dragen. Uiteraard mogen tijdens de feestdagen de glitters niet ontbreken. Dus sparkling items zijn een echte musthave!

party

 1. Dames transparante jurk €39.99
 2. Dames fringe jasje €29.99
 3. Dames body licht petrol €29.99
 4. Dames body metallic zilver €29.99
 5. Dames glitter jurk €19.99

 6. Dat de gents liever niet met shiny bodies lopen begrijpen wij of course maar al te goed. Daarom hebben we voor de guys andere essentials geselecteerd. Wat denken jullie bijvoorbeeld van classy overhemden? Je kan kiezen uit exemplaren met een effen kleur, of juist met een cool printje. The choice is yours! Voor een fancy Christmas dinner mogen een mooi gilet en een stylish colbert natuurlijk niet ontbreken. Met deze items ben je meteen party ready! Ben jij nou geen fan van overhemden en nette kleren? Dan kan je altijd nog kiezen voor een T-shirt dat helemaal Christmas proof is. Je hebt in ieder geval geen excuus meer om er tijdens de feestdagen niet super fashionable uit te zien. Go get these party musthaves fashion lovers!

  party
  1. Mannen overhemd met all-over print €29.99
  2. Mannen overhemd grijs €24.99
  3. Mannen gilet €29.99
  4. Mannen velvet blazer bordeaux €39.99
  5. Mannen T-shirt zwart €14.99
  6. Share