Dames Riemen

Damesriemen zijn de ideale accessoires om je outfit op een subtiele manier helemaal af te maken. Niet alleen handig, ze zijn vaak ook echt een extra touch aan je look.

Filter


Nooit saai

Iedere dame moet op zijn minst een zwarte en bruine riem in haar garderobe hebben liggen. Het is niet alleen noodzakelijk om je broeken goed op hun plek te houden, maar het zorgt er ook voor dat jouw outfit compleet is. Bij CoolCat vind je nooit saaie exemplaren. Nee, CoolCat experimenteert volop met bijzondere modellen en applicaties. Wat dacht je van een riem vol met studs of applicaties? Of een zwarte riem die uit drie kleine riempjes bestaat? Op zoek naar een goede nieuwe riem? Online bij CoolCat slaag je zeker.

Goed figuur

Logisch is om je riem te combineren met je favoriete jeans of broek. Draag hem bijvoorbeeld zoals standaard door de lussen van je broek of als afwisseling juist er overheen. Misschien wat minder voor de hand liggend: trek een legging of panty aan onder een oversized dress en gesp de riem rond je middel. Op die manier creëer je meteen een taille, komt je figuur goed uit en kun je je mooie riem showen. Ook bij een high waisted jeans short kun jij een riem gemakkelijk combineren. Draag de riem door de lusjes die rond je middel zitten. Je legt de focus hierdoor op je middel én op je toffe shorts!

Houdt het soepel

Een goede riem gaat jaren mee. Wanneer de kwaliteit goed is en je niet veel verandert van figuur dan blijft de riem altijd goed. Wissel je riemen af om ze mooi soepel te houden en niet over te belasten. Ga af en toe eens voor een dun riempje en dan weer voor een wat dikker exemplaar. Trends op het gebied van riemen wisselen elkaar ook sterk af. Wat dacht je van een verenlook, bamboelook of lederlook riem?

Helemaal af

Een riem is noodzakelijk, mooi en maakt je outfit in een klap helemaal af. Waarom heb je meerdere damesriemen nodig?
  • Afwisseling houdt het spannend
  • Je houdt je riemen mooi
  • Je kunt er op los combineren!