Dames Sjaals & Handschoenen

Is het tijd voor nieuwe dames sjaals en handschoenen? Ga fashionable de winter in met de leukste accessoires van CoolCat!

Filter
  • Sjaal Wsremi
    CoolCat x Ronnie Flex


Warm en fijn

Niet iedereen is fan van de koudere seizoenen. De regen kan met bakken uit de hemel komen en als je met de fiets moet is het geen pretje om naar school toe te komen. Ook op de bus wachten kan soms een echte crime zijn. Maar wanneer je een fijne sjaal om je nek geslagen hebt met matchende handschoenen kan het fietsen en wachten al meteen een stuk beter zijn.

Dikke vlokken sneeuw

Een mega koude tegenwind en dikke vlokken sneeuw. Allemaal tekenen dat de winter er weer aan zit te komen. Als jij er ook vaak moeite mee hebt om je handschoenen een seizoen bij elkaar te houden is het geen overbodige luxe om eens op zoek te gaan naar een nieuw paar. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om je nieuwe favoriete paar te matchen met een matchende sjaal, maar ook andere kleurcombi’s en materialen staan leuk. Dat is het fijne aan deze accessoires, je kunt ze blijven mixen en matchen!

Geheel seizoen

Een winterjas draag je vaak het gehele seizoen. Het is vaak een jas met een wat duurder prijskaartje, dus meestal heb je er maar een in de kast liggen. Ben jij die jas aan het einde van het seizoen helemaal zat, maar is je kleedgeld bijna op? Kies er dan voor om je outfit een compleet andere look te geven met een super toffe sjaal. Ga voor een exemplaar met een hip design of een fijne stof. Koop er nog een chille muts bij en jouw outfit ziet er weer compleet anders uit.

Lekker warm

Natuurlijk zijn deze winteraccessoires er om je lekker warm te houden, maar het zijn ook trendy items die je look meteen een upgrade geven. Welke dames sjaals en handschoenen vind je bij CoolCat?
  • Casual handschoenen
  • Gebreide wanten
  • Dikke en juist dunne sjaals