Dames Blazers & Jasjes

Dames blazers en jasjes zijn perfect om je look in één keer een serieuze uitstraling te geven. Moet je een presentatie geven over een werkstuk of ga je solliciteren voor een leuke bijbaan? Dan kan het best handig zijn om een volwassen look uit de kast te trekken. De CoolCat blazers en jasjes collectie vind je hier, go check it out!

Filter
  • Jasje Jremi
    CoolCat x Ronnie Flex

Traditioneel of modern

Vind je een presentatie geven soms best spannend? Het kan helpen om je outfit professioneel te stylen. Als jij je namelijk zelfverzekerd voelt in je outfit, straal je dat ook uit op je leraar en je klas. CoolCat heeft verschillende soorten jasjes voor dames. Van de traditionele blazer met een knoop aan de voorkant tot een loshangend exemplaar. Dit traditionele item hangt ongeveer tot op je heupen of net daarover, maar CoolCat zoekt natuurlijk the edge op! Zo vind je bij CoolCat blazers die tot over je knieën vallen en asymmetrische jasjes.

Blazers en jasjes voor elke gelegenheid

Linnen, katoen of elastisch: de stof maakt veel uit voor het soort blazer dat jij draagt. Het is altijd handig om een net zwart jasje in je kast te hebben hangen. Heb jij een belangrijke presentatie, de diploma-uitreiking van je zusje of de promotie van je moeder? Deze style helpt je meteen uit de kledingcrisis. Combineer dit item met een classy zwarte broek of tregging. Of ga juist voor een stoere twist en draag er een gekleurde jeans onder met sneakers of super high heels. Met de juiste accessoires match jij deze outfit tot in de puntjes.

Een lang exemplaar is het helemaal

Traditionele blazers zijn tijdloos en kunnen jaar in jaar uit gedragen worden. Maar dit seizoen moet je ook een trendy, langer jackje in je kast hebben. Je krijgt net dat beetje uitstraling wat je soms even nodig hebt. Het zorgt ervoor dat je er altijd verzorgd bijloopt. Wil jij jouw outfit een nette touch geven? Koop dan een blazer of jasje voor dames online bij CoolCat.

Geef een nette touch aan je outfit

Een blazer geeft jouw look een instant classy touch! Ga voor deze sophisicated outfit, omdat:

  • Je een spannende presentatie hebt
  • Je dat hippe topje ook toonbaar moet maken op het feest van je oma
  • Zelfvertrouwen iedereen goed doet