Dames Zomerjassen

Dames zomerjassen, in een land als Nederland kan je absoluut niet zonder. Ook al lijkt het een prachtig warme, zomerse dag te worden; een buitje of een flinke daling in de temperatuur zijn in dit kikkerlandje helaas geen uitzondering. Gelukkig vind je in de webshop van CoolCat verschillende soorten zomerjassen die ervoor zullen zorgen dat je het niet koud zult hebben op het terras.

Filter

Iedereen een jas

In de uitgebreide collectie dames zomerjassen zijn diverse styles en fits verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan korte jacks die gemaakt zijn van imitatieleer, of langere parka’s die gegarandeerd wind- en waterdicht zijn. Handig dus als je op weg naar school een regenbuitje over je heen krijgt. De zomerjassen van CoolCat zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren die altijd aansluiten op de nieuwste fashion trends van het seizoen.

Combineren en creëren

Dames zomerjassen van CoolCat trek je gemakkelijk en stijlvol over al jouw favoriete zomeroutfitjes aan. Draag bijvoorbeeld een kort bikerjack over een sexy playsuit, of combineer een langere coat met een shortje met fringes en een mouwloze blouse. Doordat zomerjassen een stuk dunner zijn dan exemplaren voor in de winter, stop je ze gemakkelijk in je tas en neem je ze overal mee naartoe. Zo zorg jij ervoor dat je in de zomer nooit meer doorweekt aankomt op een date met je lover.

Trends

Deze zomer kan je niet om de lange jas heen. Dit fashion item is helemaal hot en ook niet meer weg te denken uit het straatbeeld. Doordat dit kledingstuk verkrijgbaar is in verschillende kleuren en soorten stof is deze eyecatcher absoluut niet eentonig. Veel bekende vloggers en bloggers hebben al een exemplaar aan de kapstok hangen, dus nu is het jouw beurt!

CoolCat zomerse jacks

Hieronder nog drie redenen waarom jij zeker weten dames zomerjassen moet gaan shoppen bij CoolCat:

  • Dankzij opvallende details als prints en patches vallen de ontwerpen gegarandeerd op
  • Ze zijn verkrijgbaar in veel verschillende maten
  • Deze jacks geven jouw outfit een eigenzinnige twist