Dames Treggings

Dames treggings zijn de ideale combinatie tussen een broek en een legging. Perfect voor momenten waarop je lekker comfy de deur uit wil en toch voor die super strakke broek wil gaan.

Filter


Verschil

Super comfortabel en stijlvol tegelijk. Een tregging zit een beetje tussen een legging en een broek in. Het heeft hetzelfde comfortabele gevoel van een legging, maar ziet er net zo verzorgd uit als een broek. Vaak met een elastische band in de heupen en eventueel nog (nep)zakken op je bovenbenen en billen. Het ideale kledingstuk als jij er goed uit wilt zien, maar ook nog actieve dingen wilt doen. Want in een tregging kun je je super gemakkelijk bewegen. Bij CoolCat hebben we ze online voor dames in een normale lengte, maar ook bijvoorbeeld driekwart lengte. In verschillende stoffen zoals jeansstof of katoen.

Combineren

Een tregging is altijd goed te combineren. Je kunt er bijvoorbeeld perfect een tuniek op dragen. Een tuniek valt namelijk net wat korter dan een jurkje en daardoor kan je het speelse effect van je tregging goed uit laten komen. Omdat de onderkant niet hetzelfde is als een broek of jeans is het extra leuk om dit kledingstuk te combineren met laarsjes. Bij een stoere legerkleur zijn bruine of zwarte schoenen bijvoorbeeld heel leuk. Ga voor een high heel om het geheel een sexy effect te geven.

Cut out

Kniestukken of applicaties op de zijkant van dit item zijn helemaal on trend op het moment. Een licht gekleurde tregging met zwarte biker pads of een zwarte met letters op de zijkant geven je outfit een edgy look.

Ideaal

Dit is simpelweg de ideale combinatie tussen een broek en een legging. Extra leuk is dat je dit item op super veel momenten aan kunt. Van chic tot stoer tot comfortabel casual: pick your style! Waarom dames treggings top zijn:
  • Super comfortabel
  • Stijlvol en chic
  • Het zit tussen een broek en legging in