Dames Mini rokken

Dames minirokken zijn stijlvolle, sexy fashion items waar fashionista’s geen genoeg van kunnen krijgen. Vroeger dacht men bij dit item eigenlijk meteen aan een exemplaar van spijkerstof. Tegenwoordig zijn er natuurlijk veel meer styles en fits om uit te kiezen. Zo zijn ze geschikt voor diverse modestijlen. Er is dus altijd wel een exemplaar dat goed bij jou past.

Filter
  • Minirok Oremi
    CoolCat x Ronnie Flex
  • Minirok Obas
    CoolCat x Bas Kosters


Styles

Geef jij jouw outfit graag een flirty twist door een leuk minirokje te dragen? Dan ben je bij CoolCat aan het juiste adres! Hier vind je naast stijlvolle strakke kokerrokjes die voorzien zijn van kant en fringes, ook vrolijke A-lijnen met een zomerse uitstraling. Van basic tot leather look en exemplaren met een opvallende print, in de uitgebreide webshop vind je het allemaal. Perfect, toch?

Rok ‘n roll

Heb jij binnenkort een date met je vriendje, maar nog geen leuke outfit weten te scoren? Stop dan met zoeken en check nu de collectie dames minirokken. Draag een zwart, kanten exemplaar in combinatie met een mouwloze blouse voor een sexy look. Juist op zoek naar een outfit die je prima naar school kan dragen? Kies dan voor een overslag in combinatie met een basic T-shirt en leuke accessoires. Je bent binnen een paar tellen ready om met je vriendinnen naar de les te gaan.

Trends

De A-lijn is dit seizoen helemaal hot. Op de catwalk, op straat en bij heel veel celebrities, je ziet dit fashion item eigenlijk overal. En dat is niet zo gek, want dit rokje ziet er modieus uit en heeft een vrolijke, zomerse uitstraling. Dit item is verkrijgbaar als basic, maar ook in felle kleuren en met catchy prints. Draag deze kleding met een flirty top en je bent ready to go. Check dus snel de collectie!

CoolCat skirts

Mag het van jou wel elke dag rokjesdag zijn? Bekijk dan nu het uitgebreide aanbod en kies jouw favoriete exemplaar. Waarom?
  • Met dames minirokken kun je eenvoudig combineren
  • A-lijn, kokerrok of juist een item met overslag, hier vind je verschillende styles en fits
  • Dankzij opvallende prints en kleuren zijn de minirokken sexy eyecatchers