Dames Sweatvesten & Hoodies

Dames sweatvesten en hoodies zijn de ideale truien om te dragen op een casual dag of na een stevige workout.

Filter
  • Hoodie Dalbumrf
    CoolCat x Ronnie Flex

Super comfortabel

Sweatvesten en hoodies zijn truien die super comfortabel zitten. Veel dames dragen ze dan ook graag na het sporten. Je wilt dan niks straks om je lijf, maar iets wat lekker warm en goed zit. Hoodies hebben een capuchon en open steekzakken aan de voorkant. Je kunt je er lekker in verstoppen en blijft lekker warm. Bij CoolCat vind je deze kledingstukken in verschillende kleuren en met verschillende prints. Vaak staan er letters op de voorkant, maar ook een leuk design kun je tegen komen op de website. Kijk daarom snel verder om te zien of er iets tussen zit dat past bij jouw smaak.

Combineer met een joggingbroek

Combineer een sweatvest en hoodie met een joggingbroek voor de ultieme sport en chill look. Het zit super comfortabel en ook nog eens lekker warm. Sweatvesten van CoolCat zijn eigenlijk hoodies, maar dan met een rits erin. Dat betekent dat je hem niet over je hoofd hoeft uit te trekken, maar gemakkelijk open kan ritsen als je het warm hebt.

Chill en sportkleding

Deze items zijn echt chill proof en bovendien fijne sportkleding. Wil je er toch mee over straat? Zorg dan dat je een nette spijkerbroek draagt en bijvoorbeeld laarzen of gympen. Op die manier combineer je netjes met sportief waardoor je er toch super leuk uitziet.

Nieuwe look

Sweatvesten en hoodies zijn echte sportitems. Combineer je ze goed? Dan kun je ook met deze sportieve look over straat. Wanneer draag je een hoodie of sweatvest?

  • Tijdens of na het sporten
  • Wanneer je thuis aan het chillen bent
  • Een dagje winkelen