Dames Lingerie

Dameslingerie vind je ook bij de CoolCat winkels of hier in de webshop. Natuurlijk kun je kiezen voor basic underwear, maar met de collectie lingerie geef je je ondergoed een sexy tintje.

Filter
  • Crop top Ebraremi
    CoolCat x Ronnie Flex


Word zelfverzekerd

Lingerie is een manier om jezelf goed te voelen en iets te dragen waarbij jij je nog zelfverzekerder voelt. Bij CoolCat is dit ook nog eens zo gemaakt dat wanneer jij bijvoorbeeld een doorschijnend topje draagt, je hemdje gezien mag worden. Bij CoolCat vind je uiteenlopende soorten lingerie. Check de hipsters eens, gemaakt van prachtig kant. Ook de strings van CoolCat worden van kant met een elastieken band gemaakt. Ben je wat sportiever? Een boxershort is dan ideaal. Qua bovenkleding vind je verschillende soorten tops. Bijvoorbeeld een kanten top tot op je navel en een top met allerlei gekruiste bandjes op je rug.

Combineer zodat jij je prettig voelt

Ondergoed en lingerie combineer jij op de manier waar jij je prettig bij voelt. Dit kan van dag tot dag verschillen en daarom is het handig om verschillende soorten dameslingerie in je kast te hebben liggen. Zorg bijvoorbeeld voor wat boxershorts als je gaat sporten, voor een string voor die ene date en een hipster voor gewone schooldagen. De hemdjes van CoolCat kun je ook als bovenkleding dragen. Kies bijvoorbeeld een kanten doorschijnend topje en daaronder een strak donkergroen hemdje van CoolCat met doorschijnende bandjes. Pak er vervolgens een high-waist jeansshort bij en je outfit is helemaal compleet.

Kant blijft mooi

Trends in underwear blijven gelukkig erg lang. Kant blijft altijd een veelgebruikte stof om lingerie vorm te geven. Het zorgt voor die sexy uitstraling en dat jij je nog zelfverzekerder voelt over je lichaam. Katoenen ondergoed zit enorm fijn en comfortabel. Op het moment zijn korte hemdjes tot aan je navel helemaal in. Deze vind je bijvoorbeeld helemaal van kant of met bepaalde cutouts.

Altijd de laatste trends

CoolCat volgt altijd de laatste trends, zodat jij je nog zelfverzekerder voelt. Ook op het gebied van underwear zit je daarom altijd goed. Koop dameslingerie bij CoolCat omdat:
  • Er veel mooie kleuren zijn
  • Kant en katoen het altijd goed doen
  • Je hippe hemdjes ook als kledingstuk kunt dragen