Bezorgen & afhalen

Bezorgen

De actuele levertijd vind je in het winkelmandje. CoolCat verzendt alle pakketten in België met Kaariboo!. Helaas is het niet mogelijk naar een postbus te leveren.

Verzendkosten*

Bij bestellingen vanaf €20 betaal je geen verzendkosten. Wel berekenen we verzendkosten van €2,95 bij een order onder de €20.

Track & Trace

Je kunt de bezorging van je bestelling controleren via de track & trace code die je per e-mail ontvangt. Zit je al een paar dagen te wachten op een track & trace code? Dat is niet zoals het hoort, dus neem dan even contact op met de klantenservice van CoolCat. Zij helpen je verder.

Bestelling afhalen

Bij Kariboo!-spots

Heb je gekozen voor een Kariboo!-spot, dan ontvang je een bericht zodra je pakket klaar ligt. Kariboo!-spots hebben ruime openingstijden. Check de Kariboo! website voor alle openingstijden. Vergeet je niet een geldig identiteitsbewijs mee te nemen? Ligt het pakket na 14 dagen nog bij een Kariboo!-spot dan gaat het retour naar de webshop.

Wacht je al vier werkdagen op een e-mail voor het afhalen van je bestelling? Dat is te lang. Neem even contact op met onze klantenservice, zij helpen je graag verder.

Ander afleveradres

Je kunt je bestelling op een ander adres dan je woon- of factuuradres laten bezorgen. Een handige optie voor mensen die weinig thuis zijn of die iemand willen verrassen met een doos vol CoolCat producten!Antwoord binnen circa vijf minuten

Maandag - vrijdag: 09:00 - 17:00 uur