INSPIRATIE

Find out what's trending right now

CoolCat x Ronnie Flex

What once was a dream, now becomes a reality. Ronnie Flex heeft van zijn fashiondroom werkelijkheid kunnen maken, namelijk: creative director en ontwerper worden van zijn eigen awesome kledinglijn!

lees meer...

Bas Kosters hacking CoolCat

Bas Kosters heeft onze coole kat gestolen en omgetoverd tot een toffe collectie! Bas is sinds 2003 een succesvol designer, die dit jaar het Mode Stipendium won. Zijn stijl is herkenbaar door uitgesproken kleurgebruik en graphics zoals de TV man, die regelmatig terugkomt in zijn ontwerpen. Bas werd geïnspireerd door CoolCat graphics uit de jaren ’80 en ’90 en heeft dit omgezet in een awesome collectie die nu verkrijgbaar is in de CoolCat webshop en in de CoolCat winkels!

lees meer...

Hottest back to school outfits

Heb jij alweer een beetje kunnen wennen aan het nieuwe schooljaar? Zo niet: we’ll help you! Iedereen wil er natuurlijk extra special uitzien voor het nieuwe schooljaar. CoolCat heeft voor alle ladies & gentlemen de musthave items op een rijtje gezet. Shop nu jouw favorieten en maak indruk met jouw outfit!

lees meer...

WIN! een rol in een campagnevideo van RONNIE FLEX

Ladies & gentlemen, opgelet! Heb jij altijd al in een campagnevideo willen spelen? Dit is jouw kans! Maak nu kans op een rol in een campagnevideo van RONNIE FLEX!

lees meer...

Sporty with a touch of spice

Hot new trend alert! Houd jij van sportieve kleding met een sexy touch? Sportstripes is wat jij nodig hebt! We zien deze trend steeds vaker bij celebs zoals de Kardashians en we kunnen er niet genoeg van krijgen. Rokjes, broeken en tops met sportstripes: we got it all! Wil jij weten hoe je deze items het beste kunt stylen? CoolCat got you!

lees meer...

Denim joggjeans: dé trend van nu

Joggjeans is denim dé fashiontrend van dit moment. Heb je geen behoefte aan een strakke skinny of een stugge baggy jeans? Maar wil je er wel fresh uitzien als je op school bent of als je de stad in gaat? De joggjeans is perfect! Dit is namelijk de ideale combinatie: de look van een stoere denim broek en de feel van een comfortabele joggingbroek.

lees meer...