INSPIRATIE

Find out what's trending right now

Get inspired by the celebs

Celebs zijn dé bron voor fashion inspiratie. Daarom kijken wij altijd naar onze fave fashionista’s om te zien hoe zij de laatste trends stylen. Ariana, Gigi, Kendall.. we love ‘m all! Echter is celebrity kleding alles behalve betaalbaar. Maar don’t worry, we’ve got you! Wij hebben namelijk de tofste outfits van onze meest fashionable celebs op een rijtje gezet. In love with the outfit? Dan kun jij de outfit bij ons shoppen! Look-a-like items hebben wij aan de looks gekoppeld. Zo kun je er net zo stylish uitzien als jouw fave celeb! Check the items now!

lees meer...

seasons favorites

It’s all about the fashion musthaves! Elk seizoen zijn er trendy items die je móét hebben. Deze bestsellers hebben wij voor jou op een rijtje gezet. Ze verdienen zeker een plekje in jouw kledingkast en wij vertellen je waarom. Van onze fave flared pants tot een sexy lace top, we hebben het allemaal! Ook hebben wij supertoffe outifts samengesteld met deze bestsellers. Zo weet je hoe je deze items op een stylish manier kunt rocken!

lees meer...

Sporty with a touch of class

We zitten alweer een paar weken in 2019. Dit betekent dat de goede voornemens al weer een beetje naar de achtergrond zijn verschoven. Maar don’t worry, want met deze sporty looks ben jij weer ready om er helemaal tegenaan te gaan. Sportschool, here I come! Leggings met sporty accenten of een super toffe tracksuit, we’ve got it all. Deze sportieve details zijn natuurlijk niet alleen bedoelt voor in de gym, maar zijn ook super fashionable. Het is ook een perfecte keuze voor een every day outfit. Dress it up met heels en een badass jasje en deze sporty items zijn zelfs te dragen naar een feestje. Check the looks and get inspired!

lees meer...

What to wear op jouw NYE feestje?

New Year’s Eve is already around the corner. Dat betekent tijd voor een goed feestje! Of je nu lekker losgaat in de club of een cozy avondje thuis hebt, we’ve got you covered! Wij hebben namelijk zes outfits voor jou op een rijtje gezet die perfect passen bij verschillende type feestjes. Check welke outfit er bij jouw oud en nieuw party past!

lees meer...

Sterrenbeeld meets perfect party look

De feestdagen staan voor de deur en dat betekent outfit stress! Maar don’t worry, we got you! Op basis van de sterrenbeelden hebben wij de perfecte party outfit voor jou gevonden. Of je nou een kerstborrel of een chic diner hebt, deze outfits stelen overal de show. Van glitters tot kant, wij hebben het allemaal. Go check it out!

lees meer...

Musthave party accessoires

Je hebt de perfecte party outfit samengesteld en je kijkt in de spiegel, maar denkt: er ontbreekt iets. Herkenbaar? Wij hebben de oplossing: accessoires! Elke look heeft een finishing touch nodig en daarom hebben wij voor jullie de musthave accessoires op een rijtje gezet. Van velvet tasjes tot aan satijnen stropdassen. In onze collectie vind je het allemaal. P.S. Accessoires zijn ook super leuk om als cadeautje te geven voor de feestdagen, dus lees snel verder!

lees meer...