Jongens Riemen

Natuurlijk moet een jongensriem je broek goed op zijn plek houden. Maar wist je dat een goede riem er ook super stoer uitziet? Kijk snel hoe jij jouw outfit in een keer kunt oppimpen.

Filter


Doe er jaren mee

Wil jij jouw outfit net dat beetje extra geven? Houd je niet van opvallende accessoires, maar wil je wel je look afmaken? Koop dan een vette riem. Een riem is niet super opvallend, maar zorgt er wel voor dat je er opeens anders uitziet. Wanneer je een leren exemplaar koopt kan deze jaren mee. Een goede riem is echt een investering. Een mooi bruin en zwart exemplaar is geen overbodige luxe in je garderobe. Maar als je naar the next level wilt, ga je voor een item in een bijzondere kleur of met wat extra’s. Wat dacht je bijvoorbeeld van studs of een opvallende gesp?

Wat trek je uit de kast?

Draag je accessoire voor een baggy effect op een losse stand. Wil jij eerder casual door het leven? Draag je riem dan door je favo jeans. Het is de ultieme accessoire om je outfit nog wat extra te accentueren. Welke outfit je ook uit de kast trekt vandaag, een bruin of een zwart exemplaar kan eigenlijk altijd.

Je look is geslaagd

Draag je riem door je short, broek of jeans in de zomer en winter. Met je favoriete short, een hip T-shirt en een witte riem is jouw zomerse look geslaagd. Misschien nog een vette zonnebril en slippers en jij kunt makkelijk de hele dag chillen op het grasveldje.

Handig en stijlvol

Een riem is niet alleen heel handig, het is ook een accessoire om je outfit helemaal af te maken. Door welke kledingstukken draag jij jouw jongensriem?
  • Jeans
  • Broek
  • Short