Jongens Sjaals & Handschoenen

In de winter heb je echt goede jongens sjaals en handschoenen nodig. Kom je er niet uit wat jij wil? Bij CoolCat zit je altijd goed, want hier vind je stoere jongens accessoires voor de winter!

Filter


Om te winnen

Om het sneeuwballengevecht op het schoolplein te winnen heb jij natuurlijk wel een goed paar handschoenen nodig. Bij CoolCat vind je deze! Niet alleen handschoenen die je lekker warm houden, maar ze zien er ook nog eens supertof uit. Dat betekent dat jij zeker gezien mag worden met je nieuwe fun exemplaren aan je handen. Ook is het wel zo prettig om in de winter een sjaal te dragen. Kies je voor een sjaal die past bij je handschoenen of ga je juist voor iets compleets anders? Het is aan jou!

Naar buiten!

Handschoenen zijn nu echt een item dat je alleen buitenshuis draagt. Maar een goede en mooie sjaal kun je ook zeker binnen dragen. Wanneer je bijvoorbeeld een effen shirt draagt kan dit accessoire je hele outfit een nieuwe look geven. Wil jij een stoere look? Ga dan voor een grof gebreide wollen sjaal voor over je winterjas heen. Verschillende soorten sjaals draag je op een andere manier. Een col sjaal kun je bijvoorbeeld gewoon over je hoofd slaan en kan ook niet afvallen. Een ‘normale’ sjaal wikkel je als het ware rond je nek en knoop je vast. Welke voorkeur je ook hebt, bij CoolCat vind je vast een toffe sjaal en chille handschoenen.

Koude winter

Als de temperatuur daalt wordt het tijd om in de kast op zoek te gaan naar je oude handschoenen en sjaals. Helaas wil er nog wel eens een exemplaar verdwijnen. Voor nieuwe items voor jongens zit je bij CoolCat goed!

Sneeuw gaat vallen

Wanneer de sneeuw weer kan gaan vallen is het tijd om te shoppen voor nieuwe winter accessoires! Check snel het online aanbod jongens sjaals en handschoenen:
  • Lekker warm voor buiten
  • Modieus om binnen te dragen
  • Leuk om te mixen en matchen!