Jongens Broeken

Jongensbroeken zijn er bij CoolCat in heel veel fits en styles en dat is maar goed ook. Je draagt tenslotte elke dag een broek en dan is het altijd leuk om te kunnen variëren. Met deze fashion items is dat geen probleem! Op zoek naar een broek voor een normale schooldag? Of juist eentje die je aan kan doen tijdens een familiefeest? In de webshop vind je sowieso een geschikt exemplaar.

Filter


Diverse soorten

Naast basic exemplaren in verschillende kleuren vind je in de uitgebreide collectie van CoolCat jongensbroeken die voorzien zijn van trendy details. Wat denk je bijvoorbeeld van een broek met decoratieve ritsen? Of een echt fashion item met scheuren op de knieën? CoolCat has it all! De broeken hebben handige steekzakken waarin jij je huissleutel makkelijk kunt opbergen als je met je vrienden op pad gaat.

Mix en match

Hoe jij jouw favoriete jongensbroeken combineert hangt natuurlijk af van de gelegenheid. Heb jij een presentatie op school? Draag dan een mooie chino met een overhemd en een colbert. Heb je juist vakantie en ga je lekker buiten chillen met vrienden? Combineer dan een katoenen broek met een basic T-shirt en sneakers en je bent ready to go.

Gespot op straat

Dit seizoen zijn de jongensbroeken die ‘ripped’ zijn helemaal in. ‘Ripped’ betekent dat er scheuren in de broek zitten, en dan met name op de knieën. Al veel bekende bloggers en vloggers zijn met zo’n exemplaar gespot. Draag jouw favoriete model met een opvallende longsleeve of een coole sweater en je ziet er gegarandeerd fashionable uit.

CoolCat fashion musthave

Zorg jij ervoor dat jouw broeken weer helemaal fashion proof zijn? Check dan snel de collectie jongensbroeken!
  • Veel verschillende styles en fits
  • De broeken hebben een stevige kwaliteit
  • Shop online en je hoeft de deur niet eens uit