Jongens Bombers

Op zoek naar nieuwe jongens bombers? Kijk dan eens naar de online collectie van CoolCat en maak jouw outfit instant stoer en volgens de laatste trends.

Filter


Lichtgewicht

Jassen zijn superhandige kledingstukken, want je kunt ze gemakkelijk aan en uittrekken. Bij CoolCat hebben we veel verschillende soorten jassen, waaronder de bomberjas. Een bomber jack is een super lichtgewicht jas en daardoor ideaal om mee te nemen. Je duwt hem zo in je tas als je hem niet aan wilt en als je hem draagt voel je het eigenlijk ook bijna niet. Gelukkig beschermt hij wel tegen de kou, want hij zorgt ervoor dat er geen lucht doorheen komt. Dit kledingstuk is daardoor ideaal om bijvoorbeeld op de fiets te dragen of in wisselende weersomstandigheden.

Lastig inschatten

Als je ver naar school moet fietsen is het soms lastig inschatten wat je aan moet trekken. Als je op de fiets stapt heb je het koud, maar als je eenmaal onderweg bent heb je het al snel warm. Daarom is een bomber voor jongens zo ideaal. De jas is zo licht dat je hem gemakkelijk op je bagagedrager bindt. Je combineert dit item met een paar stoere gympen of toffe boots. Trek er een leuke broek of jeans bij aan en je bent klaar om te gaan. Onder deze jas draag je bijvoorbeeld een T-shirt of een longsleeve en je bent ready to go!

Laatste mode

Helemaal hot zijn bombers op dit moment. Dus wil je meegaan met de laatste mode, dan zit je goed. Je draagt ze onder je jas of gewoon als jas, net wat voor weer het is. Het geeft je outfit een goede look en zorgt ervoor dat jij er tof uitziet op het schoolplein.

Oorspronkelijke bombers

Oorspronkelijk komen de bomberjassen uit het Amerikaanse leger. Luchtmachtpiloten droegen deze jassen omdat ze lekker warm waren en daarnaast super licht. Handig he! Wat maakt jongens bombers zo chill?
  • Lichtgewicht jas
  • Luchtdicht
  • Super trendy