Jongens Jeans

Jongens jeans zijn natuurlijk niet te missen in jouw kledingkast. Het ideale kledingstuk dat je altijd snel aan kunt trekken als je geen zin hebt om te veel na te denken. Volg de laatste trends en shop nu online jouw nieuwe jeans bij CoolCat! Hulp nodig bij het vinden van de juiste fit? Check de Denim Fit Guide!

Filter


De spijkerbroek

De jeans, ook wel een spijkerbroek genoemd, is een item waar je absoluut niet zonder kunt. Het is een broek die bijna niet kapot te krijgen is, makkelijk te combineren is en ook nog eens super lekker zit. Bij CoolCat vind je voor jongens een hoop verschillende jeans. We hebben exemplaren in regular en in skinny fit. Dat betekent dat ze dan wel los of strak om de enkels aangesloten zitten. Naast de verschillende fits, zijn er ook een hoop verschillende kleuren in spijkerbroeken verkrijgbaar. Van wit tot zwart en van grijs tot blauw.

Verschillende wassingen

Soms lijken verschillende jeans veel op elkaar. Maar op het moment dat je goed kijkt van dichtbij zie je toch wel veel verschillen. Van donkerblauw tot heel licht en van zwart met patches tot aan grijs. Daarnaast zijn er ook nog een hoop verschillende wassingen waarmee je een subtiele twist aan je look kan geven. Vind jij een destroyed effect helemaal te gek? Ook die items heeft CoolCat in de collectie hangen!

Destroyed look

Een spijkerbroek met een destroyed effect is helemaal te gek op dit moment. Kapotte kniegaten, scheuren of vlekken? Het mag op dit moment allemaal. Trek er toffe gympen en een T-shirt bij aan en jouw outfit is compleet. In een kledingstuk van CoolCat kun je nooit de plank misslaan.

Trek een spijkerbroek uit je kast!

Wanneer je een jeans uit de kast trekt, heb je eigenlijk instantly een goede outfit te pakken. Waarom zijn jongens jeans zo fijn?
  • Zitten lekker
  • Met alles te combineren
  • Gaat niet kapot tijdens sporten of vallen van je fiets