Jongens Swimwear

Boys, zorg dat je opvalt in te gekke jongens swimwear! Ga dit seizoen voor crazy prints en hippe knalkleuren. Bekijk snel het speciaal voor jou geselecteerde aanbod.

Filter


Opvallen in je zwemshort

Het is eindelijk tijd voor zwemshorts! CoolCat heeft de leukste zwembroeken voor boys. Check de vette broeken met print als je zin hebt om op te vallen in een zwemparadijs. Of kies voor een relaxte zwembroek met ombre effect als je alleen maar wilt chillen op het strand met je matties. Combineer je short met een te gek shirt met graphics en je look is on fleek!

Cool op het strand

Boys! CoolCat swimwear voor jongens is cool, stoer en absoluut onmisbaar in je zomergarderobe. Ga voor een stoere camouflage short en combineer deze met een chill oversized shirt. Iets frisser buiten? Gooi er dan een relaxed sweatvest overheen in een knalkleur! Pimp je look door een vette leatherlook cap op je hoofd te zetten. One thing is for sure: jij bent de coolest kid op het strand!

Relaxte look met print

You can never go wrong with crazy graphics! Ga uit je comfortzone en rock een exemplaar met vette opdruk. Create your own style en match je zwembroek met een stoere hoodie. Een stel vette sneakers erbij, gave rugzak om je schouder en je look is af. Laat de skater boy in jezelf los en look HOT!

Unieke musthaves

Het allerbelangrijkste in de zomer is een vette zwembroek! Kies voor CoolCat zwemkleding and be the hottest kid in town.
  • CoolCat swimwear is super hot, crazy en uniek
  • Van basics tot echte eyecatchers, er is voor ieder wat wils!
  • Je hebt de keuze uit onwijs veel verschillende fits en styles

  • Check snel het brede online aanbod jongens swimwear en pick your favorite.