Jongens Vesten

Jongens vesten zijn de essentiële items om warm te blijven tijdens de frisse zomeravonden en in het najaar. Een vest is hét perfecte item om mee te layeren tijdens de koudere dagen. Zorg ervoor dat jouw kleine man er fashionable bijloopt met de jongens vesten van CoolCat.

Filter

Coole jongens vesten

Met de jongens vesten collectie van CoolCat is jouw zoon altijd klaar voor een schooldag of om lekker te stoeien tijdens het buitenspelen. Met de jongens vesten in verschillende soorten, kleuren en prints is er voor ieder wat wils. Gaat jouw zoon nog even lekker voetballen na een schooldag? Geef hem een vest mee zodat hij warm blijft wanneer het fris wordt! Kies een jongens vest aan de hand van de persoonlijkheid van jouw zoon. Heeft jouw kleine man een classy of een stoere stijl? Kies bijvoorbeeld voor een gebreid vest met capuchon of voor een stoer, sportief vest met een patroon en tekstopdruk. Jouw zoon is de baas van het schoolplein als hij een vest van CoolCat draagt.

Vesten combineren

Jongens vesten zijn op verschillende manieren te combineren. Hierbij is het natuurlijk vooral belangrijk waar jouw zoon zich goed in voelt. In de collectie van CoolCat vind je comfortabele en stijlvolle vesten voor jouw zoon. Zoekt hij een outfit voor een frisse schooldag? Ga dan voor een gebreid vest met capuchon die gevoerd is met imitatiebont. Kies een T-shirt met tekstopdruk die hij eronder kan dragen en combineer dit met een destroyed denim jeans. He's good to go! Zo ziet jouw zoon er fashionable uit en als het in de klas warm wordt, kan het vest uitgedaan worden. Ideaal! Een jongens vest kan verschillende functies hebben. Gaat jouw kleine jongen bijvoorbeeld buiten spelen? Geef een stoer, sporty vest met tekstopdruk mee, zodat hij deze aan kan doen wanneer het iets frisser wordt. Laat jouw kleine man in de spotlight staan!

Fashionable met CoolCat

Jongens vesten zijn een must voor frisse zomeravonden en in het najaar, vooral in de winter! In de jongens vesten collectie van CoolCat vind jij de perfecte catch voor jouw zoon. Van vesten met funny teksten, coole en unieke details tot gebreide vesten met een warme capuchon: CoolCat heeft het allemaal in de collectie. Zeker weten dat jouw zoon een happy kid is wanneer hij een nieuw vest aan zijn kledingkast kan toevoegen. Nog meer redenen waarom jij een nieuw vest van CoolCat nodig hebt voor jouw zoon:

  • Goede kwaliteit vesten om jouw zoon het hele jaar door warm te houden
  • Coole vesten uitgevoerd in allerlei soorten, kleuren en prints
  • Voor iedere jongen een vest dat bij hem past