Mannen Accessoires

Heb jij al genoeg mannen accessoires in je kast? Kleren maken de man zeggen ze niet voor niets! Zorg er dus voor dat jouw outfit tot in de puntjes is gestyled.

Filter


Spice it up

Je hebt je favoriete broek aan, een T-shirt erbij en je staat voor de spiegel. Hmm, toch niet de outfit die je voor ogen had. Er mist iets, maar wat? Accessoires! Met accessoires kun je namelijk gemakkelijk je hele outfit een touch up geven. Maar wat voor items precies? Wat dacht je van een riem? Een stoere riem geeft meteen een nieuwe look. Maar ook een toffe zonnebril of een pet met een geweldig design zorgen meteen voor een andere uitstraling.

Super fun

Accessoires zijn echt ideaal om je outfit net dat beetje extra te geven. Bij CoolCat hebben we bijvoorbeeld een heleboel petten en caps met een super fun design. We houden altijd nauwlettend de laatste trends in de gaten en weten daardoor precies wat er nu vet is op het schoolplein. Kom jij met de scooter naar school? Dan moet je vaak ook een helm dragen. Je haar zit dan vaak mega door de war. Een pet is ideaal om dan op te zetten, want je hoeft je haar niet meer te doen. De chaos wordt meteen bedekt met een pet.

Wat extra’s nodig?

Vind je dat je outfit wel wat extra’s kan gebruiken? Zoek dan een leuke accessoire uit. Een riem, pet, zonnebril of hoed maakt je outfit in een keer af. Ga eens voor een gekke zonnebril, niet per se omdat de zon schijnt, maar gewoon omdat het tof staat. Iedere man moet op zijn minst een aantal riemen in zijn collectie hebben. Kies voor een opvallend exemplaar om je look compleet te maken.

Probeer het gewoon

Al eeuwenlang gebruiken mensen accessoires om hun outfit op te fleuren. Waarom jij niet? Het ziet er vet uit, dus probeer het gewoon! Wat voor een accessoires vind je onder andere bij CoolCat?
  • Caps
  • Petten
  • Riemen
  • Zonnebrillen