Mannen Blazers

Mannen blazers zijn de ideale kledingstukken om iedere outfit net wat stijlvoller mee te maken. Dat maakt deze items een goede toevoeging aan de kledingkast van alle gents die het tof vinden om er sophisticated uit te zien. Heb jij binnenkort een belangrijke presentatie of misschien wel een leuke date? Scoor dan nu een opvallende blazer!

Filter


Zoveel soorten

De designers van CoolCat weten wel hoe jij er stijlvol uit kan zien. In de collectie mannen blazers vind je daarom basic items die bijna bij iedere outfit passen en echte eyecatchers waarmee je een fashion statement kunt maken. Van simpel zwart tot exemplaren in coole kleuren met modieuze details, voor iedere fashion style is er een passend jasje te vinden.

Draag het zo

Gents, it’s time to dress up! Heb jij binnenkort een chique diner met je familie op de planning staan? Voor een fashionable outfit draag je een nette jeans in combinatie met een mooi wit overhemd en een classy blazer. Binnen no time ben jij klaar om aan tafel te gaan. Moet je binnenkort een presentatie geven op school? Ook dan is dit kledingstuk ideaal. Trek een stoere chino aan met je favoriete T-shirt en maak je outfit af met een blazer. Wedden dat je alle aandacht krijgt?

Dit seizoen

Zwarte mannen blazers zijn altijd goed, maar dit seizoen scoor jij echt punten met opvallende kleurtjes en subtiele prints en details. Al veel bekende bloggers en vloggers zijn met deze coole jasjes gespot en dus kan jij niet achterblijven. Combineer een kleurrijke blazer met een ripped jeans en een basic T-shirt voor een modieuze look.

CoolCat stijlvolle jasjes

Hangt er bij jou nog geen stijlvol jasje in je kledingkast? Dan is het de hoogste tijd om nu de collectie mannen blazers van CoolCat te checken!
  • Een blazer maakt iedere outfit net wat chiquer
  • Verschillende fits en styles
  • Dankzij de goede kwaliteit gaan de mannen blazers lang mee