Mannen Bombers

Mannen bomberjacks zijn dé ideale tussenjas voor alle seizoenen. Natuurlijk ook verkrijgbaar in de webshop van CoolCat. Check snel online deze stoere jacks!

Filter
  • Bomber Kronnie
    CoolCat x Ronnie Flex


Luchtig effect

Bomberjacks zijn jasjes die tot op je heupen vallen en vaak een wat luchtig effect geven bij de schouders. Je lijkt er daardoor wat breder in. Bij CoolCat hebben we waanzinnig veel verschillende exemplaren. Van de traditionele olijfgroene en zwarte tot vrolijke rode en blauw gekleurde items. We hebben bombers met het bekende collegestreepje maar ook effen jassen in bijvoorbeeld wit. Deze kledingstukken hebben steekzakken met een rits aan de zijkant en een grote rits aan de voorkant. Ideaal, want al jouw spullen kunnen gemakkelijk in je zak.

Fel gekleurd

Een bomberjack kun je gemakkelijk combineren met je favoriete jeans of broek. Let vervolgens even op de kleurcombinaties die je maakt. Draag niet twee felle kleuren bij elkaar: een fel gekleurd T-shirt en een fel gekleurde broek zijn niet echt een goed idee. Neutrale kleuren kun je makkelijker met elkaar combineren. Dit kledingstuk is een handig jack dat je het gehele jaar kan dragen. In de tussenseizoenen zijn ze perfect om overdag buiten te dragen. In de winter draag je het gewoon onder je winterjas. Zo kun je elk seizoen je favoriete bomberjack dragen!

Zwart randje

Ieder seizoen worden weer bomberjasjes gedragen. Op dit moment zijn ze extreem populair. De legergroen en olijfkleurige bombers zijn de trend van dit moment. Een zwart randje of zwarte pads maken vervolgens de jas helemaal compleet.

Ieder seizoen

Bomberjacks zijn ideale jassen om ieder seizoen je outfit weer helemaal mee af te maken. Mannen bombers koop je bij CoolCat:
  • Helemaal hip op dit moment
  • Draag het ieder seizoen
  • Te vette kleuren