Mannen Shirts & Tops

Mannen T-shirts zijn fashion items die iedere man zeker meerdere keren in zijn kast heeft liggen. Het is hét kledingstuk bij uitstek om te laten zien wat jij tof vindt. Bovendien zit het lekker en kun je dit eigenlijk altijd wel ergens bij dragen.

Filter
  • T-shirt Eronnie1
    CoolCat x Ronnie Flex
  • T-shirt Eronnie9
    CoolCat x Ronnie Flex


Zorg voor genoeg exemplaren

Shirts en tops trek je iedere dag uit de kast. Soms ben je sterk toe aan nieuwe exemplaren. Bij CoolCat zit je dan goed! Hier vind je namelijk genoeg leuke exemplaren, altijd volgens de laatste trends. Zoek je shirts en tops die lang zijn of die juist weer wat korter zijn? Het designteam van CoolCat is iedere dag bezig om de meest toffe prints te bedenken die je terugziet op de ontwerpen.

Draag ze altijd

Shirts en tops zijn de gemakkelijkste kledingstukken. Je trekt ze namelijk bij al je favoriete broeken en jeans aan. Een shirt of top kan in de winter gemakkelijk gedragen worden met een vest, bomber of andere jas eroverheen. Kijk snel op de website van CoolCat om alle verschillende toffe prints en designs te bekijken. Ieder seizoen wordt er hard nagedacht over de meest toffe looks waar jij mee kunt pronken op je schoolplein.

Alle halslijnen

Lage hals, hoge hals of v-hals: je kunt het zo gek niet bedenken of je vindt het bij CoolCat. Veel tropische prints in de zomer en wat meer effen in de winter. Uiteraard kun je ook zomerprints in de winter kopen en andersom. Zo lang jij maar een vet shirt of top vindt dat bij jou past is CoolCat tevreden!

Dagelijks

Dagelijks trek jij een shirt of top aan. Daarom is het leuk om er mee te variëren en te spelen met toffe looks. Welke mannen shirts heb jij nodig?
  • Basics zoals zwart en wit
  • Effen kleuren
  • Vette prints
  • Statement shirts