Mannen Tanktops

De zomer komt eraan en dan zijn mannen tanktops het perfecte kledingstuk voor op het strand. CoolCat heeft een hoop verschillende prints dus je vindt hier zeker een top waar jij je goed in voelt.

Filter


Soort hemd

Een tanktop voor mannen is een shirt dat echt een statement maakt. Door dit te dragen laat je zien dat je durft te zijn wie je bent. Je figuur komt er goed in uit en het is lekker luchtig in de zomer. Dit item is eigenlijk een soort hemd. Het heeft geen mouwen een lage hals en een gesloten rug. Je vindt deze tops bij CoolCat met een opdruk, maar ook basics in allerlei kleuren.

Zomer én winter

Een tanktop is bij uitstek een kledingstuk om in de zomer te dragen. Wanneer je lekker een balletje aan het trappen bent op het strand met je maten is dit perfect. Heb je een favo top die je ook graag in de winter wilt dragen? Trek er gewoon een vest over aan en het is geen probleem.

Echt zomerproof

Tanktops met een lage hals zijn helemaal hot dit seizoen. Draag het met een short en laat je lichaam zien aan de meiden. Wil jij er goed uitzien op het schoolfeest volgende maand, maar weet je niet zo goed hoe? Kies dan voor een top met een opvallende print, draag er een stoere ketting bij en maak zo je outfit helemaal compleet.

Gedurfde fashion

Mannen dragen nog niet zo lang tanktops, meestal wordt er voor T-shirts gekozen. Maar juist deze fashion items kunnen super fijn zijn om te dragen in de zomer én in de winter. Je armen zijn niet bedekt en je kunt makkelijk bewegen. Het is lekker luchtig en valt soepel om je lichaam. Durf jij een mannen tanktop aan?
  • Het laat je lichaam goed uitkomen
  • Het is lekker luchtig in de zomer
  • Verkrijgbaar in felle kleuren en prints