Mannen Swimwear

De leukste mannen swimwear vind je natuurlijk online bij CoolCat! Shop hier eenvoudig jouw summer look bij elkaar en show it off on the beach. Wat is jouw style? Je vindt het zeker in de webshop.

Filter


Welke fit kies jij?

Er zijn een paar verschillende fits te vinden in de mannen zwemkleding bij CoolCat. Je kunt kiezen voor een relaxte lange loose fit zwemshort, of voor een medium lengte. Houd jij van een strakkere fit, of ga jij juist liever voor de baggy look? Als je voor het laatste kiest, is het altijd leuk om er een toffe boxershort onder te dragen. Die laat jij er dan natuurlijk net een stukje bovenuit komen, zodat je zelfs op het strand zorgt voor een stylish look.

Zwemshort combineren

Eigenlijk kun je in de zomer altijd een zwemshort dragen. Je combineert deze dan met een T-shirt of een vette tanktop, slippers aan je voeten en een cap op je hoofd. En klaar is jouw complete outfit! Je kunt er de stad mee in om lekker met vrienden te zijn, of je gaat direct door naar het strand. It’s whatever you like, go crazy! Alle swimwear voor mannen is super fun om te dragen.

Opvallende prints

Fun, maar zeker ook crazy zijn de te gekke prints die je dit seizoen volop ziet in de mannen swimwear. Kom niet aanzetten met een saaie basic, maar ga helemaal los met toffe opdrukken die niet gek genoeg kunnen zijn. Zorg ervoor dat jij zeker opvalt deze zomer!

Shop zwemkleding online

Is het tijd voor een nieuwe zwembroek? Bij CoolCat zit je helemaal goed:
  • Check hier de leukste fits en styles
  • Ga voor outstanding prints en teksten
  • Val op met jouw killer look
  • Online is het niet alleen makkelijk, maar ook nog eens super fun om te shoppen voor nieuwe mannen swimwear.