Mannen Truien

Heerlijke warme mannentruien met een toffe print maken een prima outfit om de dag mee door te komen. Ga voor super comfortabel en een goed gestylede look!

Filter


Super handig

Een mannentrui is een super handig kledingstuk. Hij wordt namelijk gemaakt van lekkere materialen en zit daardoor super comfortabel. Daarnaast hebben de sweaters van CoolCat hele toffe opdrukken. Daardoor wil jij deze graag dragen als je de deur uitgaat. Je vrienden vinden je zeker tof en zullen vragen waar je hem gehaald hebt. Bij CoolCat vind je ook andere soort truien met een trendy twist. Bijvoorbeeld waar de achterkant wat langer is. Of waar de achterkant én voorkant langer zijn. Op die manier heeft een simpel kledingstuk in een keer een unieke uitstraling.

Combineren kun je leren

Combineren kun je leren wordt wel eens geroepen. Maar met een mannentrui hoef je eigenlijk niet te leren combineren. Iedere sweater kun je easy met van alles en nog wat aantrekken. Een blauwe jeans is natuurlijk altijd goed, maar ook een zwarte jeans, chino of broek staan er leuk onder. Of jij nu mee moet naar het chique feestje van je oma of lekker een balletje gaat trappen in de tuin, dit comfortabele mode-item is nooit verkeerd.

Grafische prints

Wanneer je kiest voor een mannentrui in een neutrale kleur of met effen grafische prints dan zijn dit kledingstukken die je nooit meer weg hoeft te doen. Vind jij het leuk om trendy items te dragen? Dan zijn nu de tropische prints of de steekzakken helemaal te gek. Ook de streepjes blijven het altijd goed doen. Kijk eens rond op de website van CoolCat en kijk of je iets leuks voor jou kunt spotten!

Vul je garderobe aan

Bij CoolCat kun je mooi je garderobe aanvullen zodat je het nooit koud hoeft te hebben en je er altijd stijlvol bij loopt. Scoor online of in de winkel jouw sweaters en je komt sowieso goed voor de dag! Mannentruien zijn super handig omdat:
  • Ze lekker warm zijn
  • Je kunt ze makkelijk combineren
  • Je shopt ze met toffe opdrukken