Mannen Vesten

Een mannenvest is altijd een goed idee voor stijlvolle kerels. Het houdt je goed warm, ziet er stylish uit en zit super comfortabel.

Filter
 • Vest Jronnie3
  CoolCat x Ronnie Flex
 • Vest Jronnie3
  CoolCat x Ronnie Flex
 • Vest Jronnie3
  CoolCat x Ronnie Flex


Alle soorten

Er zijn waanzinnig veel soorten mannenvesten. Zo heb je bijvoorbeeld cardigans, dat zijn een soort longsleeves met knoopjes in het midden. Ook heb je sweatvesten, dat zijn capuchontruien met een rits in het midden. Welk vest je ook uitkiest, het is altijd een handig item om in je kast te hebben liggen.

Draag over een shirt

Je draagt dit kledingstuk altijd over een ander kledingstuk heen. Bijvoorbeeld over je T-shirt, top of longsleeve. Dit komt omdat het open is aan de voorkant. Draag je een jeans, broek of short? Dan kan daar altijd een exemplaar op gedragen worden. Draag je een felle broek, zorg dan voor een minder fel vest en andersom. Ook vind je bij CoolCat een hoop exemplaren met bijzondere prints en designs. Toffe quotes, galaxy prints of een andere fun opdruk vind je hier genoeg!

Shop de trend

Vaak denk je bij dit kledingstuk al snel aan de winter. Maar ook in de zomer kan een vest goed van pas komen. Wanneer het bijvoorbeeld echt lekker warm is, maar in de avond toch iets afkoelt. Sla het dan over je schouders en trek het aan wanneer jij dat nodig vindt. Dit kledingstuk is ideaal om te combineren met toffe shirts en prints. Het is echt een item waarvan iedere man er een paar in zijn kast moet hebben. Of het nu is om aan te trekken naar school of om te chillen met je maten, een vest zit altijd goed.

Handig stijlvol en warm

Handig, stijlvol en het zit super comfy. Deze kleding is onmisbaar voor mannen. Waar trek jij een mannenvest over aan?
 • T-shirt of top
 • Longsleeve
 • Overhemd