Meisjes Joggingbroeken

Meisjes joggingbroeken mogen weer gezien worden! Sla dus snel een van jouw favoriete items in en voel je de hele dag relaxed.

Filter


Mogen gezien worden

Super chill: joggingbroeken voor meisjes mogen weer gezien worden. Waar het vroeger een echt kledingstuk voor thuis was, kun je nu gerust in dit item naar school. Je hebt tegenwoordig exemplaren in allerlei verschillende kleuren en motieven. Wat dacht je van eentje met een bloemetjesprint? Het is gemaakt van een super fijne stof waardoor jij er graag de hele dag in rond wil lopen. De meeste joggingbroeken van CoolCat komen samen bij de enkels en zitten dus losjes rond je benen en vast rond je enkels. Ook exemplaren met teksten en letters zie je terug in de collectie van CoolCat.

Combineer zo

Draag jij een joggingbroek naar school? Zorg dan dat de rest van je outfit er een beetje netjes uitziet. Wat dacht je van een blazer of een gilet? Of een mooie nette top. Trek er vervolgens een paar laarsjes of ballerina’s bij aan en niemand zal merken dat jij een chille broek draagt. Voor een dagje chillen thuis of spelen met je vriendinnen is een longsleeve perfect om te combineren met je nieuwe broek. Dat zit niet alleen super comfortabel maar staat ook nog eens leuk! Het is op dit moment zelfs helemaal in de mode.

Kleurverloop

Grijze prints met kleurverloop zijn helemaal tof op dit moment. Maar ook bloemetjesprints of joggingbroeken met een te gekke tekst zijn super hip op straat. Ga voor een exemplaar waarbij de pijpen onderaan bij elkaar komen, op die manier ziet het er mooi verzorgd uit.

Heerlijke stof

Fijn voor meisjes die graag een goede stof willen dragen: deze relaxte broeken mogen weer gezien worden! Hoe combineer je meisjes joggingbroeken?
  • Met een blazer voor een nette look
  • Met een gilet om je outfit wat extra’s te geven
  • Met een longsleeve als je gaat chillen