Meisjes Bikers

Met een mooie biker meisjesjas weet iedereen dat jij liever stoer dan lief of schattig bent. Laat de fashionchick in je los en ga de straat op in jouw nieuwe jack!

Filter


Super fun

Een bikerjas is een top kledingstuk. Het staat niet alleen super fun, maar is ook nog eens lekker warm. Het beschermt je tegen de regen en je kunt er heerlijk in klauteren. Deze kledingstukken bij CoolCat zijn vaak gemaakt van imitatie leer. Het ziet er bijna uit als echt leer, maar voelt gelukkig een stuk soepeler aan. Daarnaast kunnen ze ook gewoon van stof zijn. Deze geven dan een echte bikerlook door bijvoorbeeld padges op de schouders of de borst.

Stoere outfit

Voor meisjes kun je een biker jack super gemakkelijk combineren. Je draagt het op een skinny jeans, een broek of zelfs een rok of een jurk. Wil je een lieve outfit stoer maken, trek dit item dan aan en je ziet er meteen anders uit. Kies voor neutrale of juist heftige kleuren om je uitstraling meteen heel anders te laten zijn. Ben jij gek op deze kledinglook? Dan zit je bij CoolCat wel goed!

In bomen klimmen

Wil jij echt stoer zijn op het schoolplein? Kom dan met een bikersjas voor meisjes. Door de mooie kwaliteit en de goede pasvorm is dit het ideale kledingstuk om het hele jaar in te lopen. Het is het ideale kledingstuk om lekker in te spelen en in bomen te klimmen.

Iedere outfit is goed

Meisjes dragen graag biker jacks omdat ze zo lekker zitten en gemakkelijk over iedere outfit gedragen kunnen worden! Combineer een bikers meisjesjas met:
  • Je lievelingsbroek
  • Een soepelvallend jurkje
  • Skinny jeans