Meisjes Zomerjassen

Yeah, tijd voor een nieuwe meisjes zomerjas! Ons favoriete seizoen is weer begonnen en dat betekent dat het tijd is voor nieuwe meisjeskleding. CoolCat heeft een uitgebreide collectie meisjes zomerjassen in diverse styles en fits.

Filter


Altijd tijd voor iets nieuws

Het is altijd fijn als je een nieuwe zomerjas mag uitzoeken, want dat betekent dat het mooie weer er aan komt. Voor dit kledingstuk zijn een paar dingen belangrijk: warm genoeg voor de koude dagen, luchtig genoeg voor de warme dagen en ze moeten de tropische regenbuien een beetje kunnen opvangen. Bij CoolCat heb je gelukkig genoeg keus. We hebben langere en kortere modellen en exemplaren die je goed beschermen tegen kou en warmte. Kijk daarom snel verder om te zien wat jouw favoriet is.

Jassen kunnen altijd

Het ligt er natuurlijk aan wat voor een zomerjas je koopt, maar in principe is het een item dat je gemakkelijk kan combineren. Een trenchcoat exemplaar past eerder bij een jurkje of rokje maar mag tegenwoordig ook zeker gedragen worden op een broek of skinny jeans. Een korter exemplaar is perfect op een broek maar ook die kun je weer dragen op zwierige rokjes. Waar je vooral even op moet letten is dat de kleuren bij elkaar matchen. Al mag je in de zomer eigenlijk genoeg combineren! Zelfs felle kleuren op elkaar kan ontzettend leuk staan in het zonnige zomerzonnetje.

Gooi het in je digitale mandje

Bikers en trenchcoats zijn zomerjassen voor meisjes die altijd blijven. Dit seizoen zien we ook veel bombers of korte items. Het belangrijkste is vooral dat jij je lekker voelt in je nieuwe kledingstuk. Kun je er goed in bewegen en lekker in rennen? Dan is het een check en kan hij mee in je digitale mandje!

Goed voor de zon en de kou

Zomerjassen zijn altijd handig om bij je te hebben. Het kan namelijk ’s avonds flink afkoelen. Zoek daarom naar een exemplaar dat jou goed beschermt in de zonnige dagen. Waarom een meisjes zomerjas handig is:
  • Beschermt je tegen de zon
  • Fijn wanneer het afkoelt ’s avonds
  • Meerdere exemplaren om uit te kiezen