Meisjes Longsleeves

Meisjes longsleeves zijn ook wel gewoon T-shirts met lange mouwen te noemen. Ze zitten heerlijk, je kunt ze bijna altijd wel ergens bij matchen en blijft ook nog eens lekker warm!

Filter


Fijn voor je armen

De perfecte longsleeve sluit goed aan en zit ook nog eens heerlijk zonder strak te zitten. Bij CoolCat vind je genoeg exemplaren die jij het liefst iedere dag zou dragen. Dit kledingstuk is lekker warm en beschermt je armen perfect tegen de zon. CoolCat is er gek op en krijgt er geen genoeg van toffe prints te gebruiken. Houd jij van een beetje fun? Ga dan voor een statement exemplaar met gekke tekst. Of ga voor een shirt met een te gekke print!

Fun uitstraling

Longsleeves zijn ideale kledingstukken. Of je ze nu draagt tijdens het sporten, in de winter onder een vest of in de lente als shirt, het is altijd chill om aan te doen. Ga voor een fun uitstraling door dit kledingstuk te combineren met een hip jasje of bodywarmer. Ook een rokje staat te gek onder een item met een gekke print.

Alle halslijnen

Longsleeves vind je met verschillende halslijnen. Wat dacht je van een col? Een boothals? Of een v-hals? Bij CoolCat vind je alle verschillende stijlen terug. Bedenk wat jou goed staat en met welke items je dit gaat dragen. Een paar sneakers, laarzen of ballerina’s? Met dit kledingstuk kun je alle kanten op. Daarnaast is het een item dat nooit uit de mode raakt. En dat is eigenlijk best handig.

Snel makkelijk en zit lekker

Een longsleeve is ideaal voor een lange dag school of werk. Je voelt haast niet dat je het aanhebt en weet toch zeker dat je er awesome uitziet! Wanneer draag je meisjes longsleeves het liefst?
  • Een dag naar school
  • Bij het sporten
  • Chillen met vriendinnen