Meisjes Sweatvesten & Hoodies

In een meisjes sweatvest of hoodie kun je echt lekker chillen op de bank of sporten met je vriendinnen. Kies jouw favo item en shop relaxed online.

Filter


Ultiem om in te chillen

Het ultieme kledingstuk om in te chillen op de bank of te sporten met je vriendinnen is natuurlijk een sweatvest of hoodie voor meisjes. Ze zitten namelijk super comfortabel en zijn gemaakt van hele fijne stoffen. De truien knellen niet en zitten lekker los om je lichaam. Daarom zijn het de ideale kledingstukken voor een relaxte dag. Bij CoolCat vind je deze items met en zonder mouwen, met en zonder capuchon en met en zonder rits. Ontzettend veel items om uit te kiezen dus!

Fun effect

Een hoodie of sweatvest voor meisjes combineer je easy met een jeans of broek. Ga voor een skinny style voor een sportieve touch. Wil jij voor een fun effect gaan? Kies er dan voor om je kledingstuk te combineren met een mooi rokje. Draag daar een legging onder en een paar sneakers of boots en je outfit is geslaagd.

Shoppen met je vriendinnen

Fijn voor een avondje op de bank zijn sweatvesten en hoodies altijd. Maar ook wanneer je een dagje gaat shoppen met je vriendinnen is het een handig kledingstuk. Je trekt het zo uit om andere kledingstukken te passen. Het is de ultieme chillkleding met een sportieve inslag.

Stoere kledingstukken

Stoere kledingstukken die super comfy zitten en waar je een perfecte boyfriend look mee kunt combineren. Wat voor een soort meisjes hoodies en sweatvesten vind jij het leukst?
  • Met of zonder mouwen
  • Met een rits of open hangend
  • Zonder of juist met een capuchon