Meisjes Vesten

Meisjes vesten is misschien wel de handigste kleding die er is. Je kunt het altijd overal overheen aantrekken en het zit ook nog eens super lekker. Weet je ’s ochtends nog niet of het ’s middags warm wordt? Dan is dit item perfect geschikt voor die dag!

Filter


Mega aanbod

Vestjes zijn echt ideale kledingstukken. Je kunt ze namelijk gemakkelijk over al je favoriete outfits aantrekken om lekker warm te blijven. Bij CoolCat hebben we een mega aanbod voor deze fashion. We hebben bijvoorbeeld bolero’s, dat zijn korte vesten tot halverwege je borst. Deze zijn ideaal om te dragen over een jurkje. Maar we hebben ook items die tot heuphoogte komen. Deze kun je bijvoorbeeld weer combineren met een T-shirt met toffe print. Daarnaast hebben we ook nog hele lange vesten. Deze komen bijna helemaal tot de grond en zijn echt super tof op het moment. Draag deze met een witte sneaker en je rockt de look compleet.

Draag als jas

Dit is het item bij uitstek dat ideaal te combineren is. Of je nu je favoriete jurk, je nieuwste T-shirt of gewoon een trui draagt, een vest kan er altijd overheen worden gedragen. Je kunt het als jas gebruiken in de lente maar ook om lekker warm te blijven in de winter. Bij ons vind je ze in allerlei kleuren, materialen en fits. Of je nu van kort of lang houdt, bij CoolCat vind je er vast en zeker een die perfect staat bij je nieuwe outfit.

Lekker lang

Deze fashion is altijd een goed idee. Niet alleen omdat het niet echt trendgevoelig is, maar vooral omdat je dit met alles kan combineren. Toch zijn er wel degelijk wat trends te bespeuren voor vesten. Met een grijs lang exemplaar sla je op dit moment zeker de plank niet mis. Draag er een wit shirt, blauwe jeans en toffe sneakers bij en je look is in een klap helemaal compleet.

Top kledingstukken

Meisjesvesten zijn top kledingstukken. Ze zorgen ervoor dat jij dat mooie jurkje in de winter ook kan dragen en ze houden je warm op een koude zomeravond. Bij CoolCat vind je deze soorten:
  • Bolero’s
  • Enkellange vesten
  • Een vest tot op de heupen
  • Een wat langer vest