Meisjes Boxershorts

Meisjes boxershorts zijn onmisbaar in de fashion collectie van iedere jonge modeliefhebster. Dit omdat het altijd heel erg belangrijk is om het juiste ondergoed aan te hebben bij je outfit. Je wilt natuurlijk niet dat je klasgenoten jouw underwear kunnen zien als je een leuk strak rokje aanhebt. Zorg er daarom altijd voor dat je je ondergoed in de juiste maat en fit koopt.

Filter


Soorten boxershorts

Meisjes boxershorts zijn onderbroeken met wat langere pijpjes. De items uit de collectie van CoolCat zijn zeer geschikt voor jonge fashionista’s die ook de looks van hun ondergoed belangrijk vinden. Om die reden zijn deze items voor meisjes voorzien van leuke, opvallende kleuren en coole prints. Daarnaast wordt er voor het ondergoed alleen gebruik gemaakt van stoffen en materialen die lekker zitten zodat je de boxers elke dag naar school aan kan trekken.

Combineren doe je zo

Jouw favoriete meisjes boxershorts kun je perfect dragen onder een stoere skinny jeans of een schattig rokje met een A-lijn. Uiteraard past dit ondergoed ook goed bij loszittende, zomerse jurkjes. Zo weet je zeker dat je kleding tijdens het buitenspelen altijd goed zit. In de underwear collectie van CoolCat vind je ook nog superleuke hemdjes die je goed kunt matchen met jouw favoriete boxershort.

Trends

Meisjes boxershorts worden dit seizoen versierd met de meest mooie, girly prints. Ook moet je dit seizoen niet bang zijn voor ondergoed in felle kleuren. De ontwerpen zijn zo opvallend en cool dat je bijna zou denken dat je je ondergoed ook echt mag zien. Dat is natuurlijk niet de bedoeling, maar met een item van CoolCat steel je wel de show tijdens het omkleden voor de gymles.

CoolCat ondergoed

Waarom jij meisjes boxershorts moet shoppen bij CoolCat?
  • Je hebt nooit genoeg ondergoed
  • Het zijn dankzij de prints echte fashion items
  • Shop online en je hoeft de deur niet eens uit