Bestellen & Betalen

Bestellen bij CoolCat gaat eenvoudig en snel. Je bestelling wordt pas definitief na de orderbevestiging via e-mail.

Hoe plaats ik een bestelling?

Selecteer je producten

Met de knop ‘klik en bestel’ voeg je producten aan je bestelling toe. Wil je meer stuks van een product bestellen, pas dan het aantal aan. Met de knop ‘terug’ ga je terug naar de webshop. Je shopping bag blijft gevuld.

Ben je klaar met winkelen? Klik dan op de ‘shoppingbag’ rechtsboven in het scherm en ga door met de volgende stap.

Inloggen op je CoolCat account of een CoolCat account aanmaken

Als je een CoolCat account hebt, log dan in met je inloggegevens (e-mailadres en wachtwoord).
Het is ook mogelijk een bestelling te plaatsen zonder een account, kies dan voor 'Bestellen als gast'.
Heb je nog geen CoolCat account? Maak er gemakkelijk een aan. Je kunt je persoonlijke gegevens, woonadres en inloggegevens invullen en daarna doorgaan met volgende stap. Er wordt automatisch een account aangemaakt en geactiveerd. Wanneer je je wachtwoord kwijt bent of bent vergeten (geen paniek dat overkomt de beste shoppers, echt waar), klik dan op de link ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt dan automatisch een e-mail met een nieuw wachtwoord.

Kies je bezorgadres

We maken online shoppen zo makkelijk mogelijk, want je kunt je bestelling op 3 manieren laten bezorgen in België:

  1. Bezorgen op je huisadres:
  2. Als je kiest voor een reguliere thuisbezorging dan levert Kariboo het binnen 1 a 2 werkdagen tussen 09.00 - 18.00.

  3. Afleveren op een ander adres dan je factuuradres:
  4. Laat je bestelling afleveren waar jij dat wilt, bijvoorbeeld op je werk. Vul die adresgegevens dan in bij het afleveradres. Het is mogelijk om je pakket naar België of Nederland te versturen.

  5. Afleveren bij één van de 1000 Kariboo locaties
  6. Laat je bestelling afleveren bij een Kariboo locatie, klik de optie ''ophalen bij een Kariboo locatie'' aan en selecteer een locatie bij jou in de buurt.

Controleer je bestelling

Hier kun je controleren of je bestelling klopt. Check goed het aantal, de maat en de kleur. Weet je zeker dat je tien sweatpants hebt besteld? Ok, ja natuurlijk, je hebt gelijk, ze zitten fantastisch. Mocht er iets niet kloppen dan kun je dat in deze stap nog aanpassen.

Mijn bestelling

Nadat wij je bestelling hebben ontvangen, krijg je via een e-mail de orderbevestiging. Hierin staat een overzicht van je bestelling. Nu zie je het zwart op wit: je hebt een hele goede smaak! Heb je geen e-mail met orderbevestiging ontvangen? Neem dan contact op met onze customer service.

Per bestelling kun je van eenzelfde product maximaal tien stuks bestellen. Het aantal verschillende producten per bestelling is onbeperkt en ook het aantal bestellingen dat je plaatst (per dag, week, jaar) is onbeperkt. CoolCat levert zolang de voorraad strekt. Wij leveren de bestellingen af op alle adressen (en in postbussen) in Nederland en België.

Voor een overzicht van je bestellingen, ga naar ‘mijn account’ en log in met je e-mailadres en wachtwoord. Klik vervolgens op de link en je krijgt een overzicht te zien van jouw ‘bestellingen’.

Bestelling annuleren

Mocht je bedenkingen hebben bij je bestelling, geen stress. Tot aan de ontvangst van je orderbevestiging per e-mail kun je je bestelling nog annuleren of wijzigen. Heb je de orderbevestiging al binnen in je mailbox, dan kun je je bestelling niet meer annuleren of wijzigen. Wacht dan rustig af tot de order is afgeleverd. Als je hem binnen hebt, dan kun je de order heel eenvoudig retourneren. Kijk op de pagina ruilen en retourneren voor alle informatie.

Betalen

Kies je betaalmethode. Je kunt in de webshop van CoolCat betalen met Creditcard/Mister Cash en KBC Online. Handig en veilig. Al onze prijzen zijn inclusief BTW.

CoolCat Account

Een account bij CoolCat zorgt ervoor dat shoppen eenvoudiger en sneller gaat. Wanneer je een account aanmaakt, slaan wij je persoonlijke gegevens op in ons systeem. Bij een volgende bestelling kun je inloggen en worden je gegevens automatisch geladen.

Voordelen van een Coolcat account:

  • Shoppen wordt eenvoudiger en sneller.
  • Je hebt direct toegang tot je persoonlijke gegevens, die je uiteraard op elk moment zelf kunt wijzigen.
  • Je kunt je geplaatste bestelling(en) bekijken.
  • Je kunt op de hoogte blijven van nieuws en aanbiedingen via de CoolCat nieuwsbrief

In mijn account kun je je persoonlijke gegevens, e-mailadres of wachtwoord wijzigen. Log in met je e-mailadres en wachtwoord. Klik vervolgens op de link ‘persoonlijke gegevens’. Je ziet nu een overzichtspagina met invulvelden waar je jouw gegevens kunt wijzigen. Bij het wijzigen van je wachtwoord dien je je wachtwoord tweemaal in te vullen in de aangegeven velden. Klik ten slotte op de button ‘versturen’ om je gegevens op te slaan.

Als je je wachtwoord kwijt bent, geen probleem, dat hebben we zo verholpen. Klik op de link ‘wachtwoord vergeten’. Je ontvangt dan automatisch een e-mail met een nieuw wachtwoord. Als je e-mailadres is gewijzigd en je bent je wachtwoord vergeten, of je krijgt een foutmelding wanneer je wilt inloggen met je CoolCat account neem dan contact op met onze customer service voor het herstellen van je account.Antwoord binnen circa vijf minuten

Maandag - vrijdag: 09:00 - 17:00 uur