Betalen

Bij CoolCat kun je met Bancontact/Mister Cash, met creditcard (Mastercard en Visa) en PayPal betalen. Wij kunnen geen acceptgiro’s aannemen. Ook kun je bij ons niet in termijnen betalen.

CoolCat giftcards

  • Het is helaas niet mogelijk om met een CoolCat giftcard aankopen in de webshop te betalen
  • CoolCat giftcards kunnen worden gebruikt voor aankopen in alle Coolcat en CoolCat junior winkels in Nederland, België, Frankrijk en Luxemburg
  • De CoolCat giftcard kan worden opgewaardeerd voor ieder willekeurig bedrag tussen € 5,00 en € 250,00. Het saldo zal worden verminderd met de waarde van de aankopen tot het saldo € 0,00 bedraagt.
  • Een CoolCat giftcard kan niet worden gebruikt voor de aanschaf van een CoolCat giftcard
  • Het is niet mogelijk om CoolCat giftcards in te wisselen voor contant geld

Fashioncheque

Fashioncheque is alleen in te wisselen bij alle CoolCat en CoolCat junior winkels in Nederland en België. De Fashioncheque wordt niet te koop aangeboden

Creditcard en Bancontact/Mister Cash

Met creditcard kun je veilig betalen als je beschikt over een Mastercard of Visa-card. Het is ook mogelijk om met Bancontact/Mister Cash te betalen.

PayPal

Bij ons kan je ook via PayPal betalen. Indien je kiest om met PayPal te betalen, wordt je tijdens het afrekenen direct doorgestuurd naar de PayPal website. Als je nieuw bent bij PayPal kan je als gast aanmelden of een PayPal rekening openen en de betaling bevestigen. Indien je al een PayPal account hebt, kan je inloggen met jouw gebruikersnaam en de betaling bevestigen. Op het moment van bevestigen, zal er een autorisatie worden uitgevoerd van jouw PayPal account. Hierna wordt jouw bestelling direct verwerkt.